Monday, 17 December 2012

Will Miss You


Tinggal beberapa hari lagi boleh kira dengan jari xpayah kira dengan kaki...sanggup nak tinggalkan aku, sanggup nak tinggalkan kami...sanggup nak tinggalkan Telitians dan Kedah....Hisk melalut xabeh2 sudah2lahhh!!!

Bertahun kita bersama dari zaman ganu sampailah ke zaman kedahan...Kita sama2 meredah bukit bukau gunung ganang tanpa cahaya lampu jalan...huhuhu aku sedih....
Sedih seorang sahabat....

No more kopitiam...
No more gossip women...
No more zaz zaz zaz...carut mencarut
No more lazer menlazer...
And no more Siti Aminah... 

Tapi kita ada payung yang sama...sama2 beli, design sama cuma warna lain...uwaaa tetiba teremosi....dj radio mainkan lagu2 jiwang!! sobsobsob. Aku memang layak, layak jadi pelakon ayaq mata...hurmmm itu yang termampu.

Walau kita jauh beribu batu, jangan sesekali nak lupakan aku dan kenangan kita...macam becinta plak !  
Jangan lupa msg/call aku...jangan nak kedekut kredit!
Jangan lupa bawak kami p kopitiam bila balik nanti...jangan nak kedekut masa!

Walau macamana jauh, berbeza tempat kerja, berbeza negeri, berbeza loqhat...amboiiii jauh bebenor, tapi 1 yang xdapat di pisahkan, friends 4ever....

 

8 comments:

  1. pagi2 dah wat drama..kt ofis lak 2..huhu

    ReplyDelete
  2. tulah mun pun sedih juga. Baru ja jadi jiran dia dalam ofis, tengok2 dah nak berhenti kerja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala....tmpat mie.....mokcik betty dduk k....

      Delete
  3. ala...dh ilang geng srg...sedih la plak...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa la Ma....nti da geng baru msuk....

      Delete
  4. azia..nk bt cemana...tetiba pagi ni radio dok putaq lagu jiwang ja...terfeeling meeling la sat...

    ReplyDelete
  5. ala..sad nya.....aku pegi da sebab....sebab yg tak le nak d elakkn....nti if aku da tak keja skali....tetap sama cm dlu...jst beza tak le jmpa ari2....gosip ari2...g kopi kerap....tp nti skali skala cm biasa...aku g amek la ampa.....jst we still keep in touch k....GeNg Mak Enon!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Mama Papa Iskandar Blogspot Dot Com